Bloggmeny

Kulturveckan som varit i Lidköping.

onsdag, 22 augusti 2007 18:52, Politik

Jag ligger lite efter med min sida. Lidköpings egen kulturfestival De la Festival hölls i förra veckan. Detta andra år med betydligt fler besökare vilket är jättebra. Själv jobbade jag och hade ingen tid att besöka tyvärr. Tycker att festivalen kommer för sent. Vem vänder man sig till? Man har heller inte någon samarbete med stadens näringsliv vilket gör att det blir begränsningar. EN orsak till det högre besökarantalet tror jag låg i scenen. Nu fattade alla det var en stor produktion med proffs bakom.Jag har fått förfrågningar om kommunen inte skulle köpa in något motsvarande för att ha permanent i stadsträdgården. Det är möjligt att vi gör så. Det fodras dock ett permanent sommarprogram.Sen är frågan om Stadsträdgården tål en sådan ökad publik tillströmning. Abunda från Göteborg gästade Lidköping även i år,dock med färre dansare. Det var nästan lite skämmigt att se så lite folk på torget där man inledde sitt danståg till Stadsträdgården. 50 personer bara. Förra året spelade vi och då var det åtminstone 300 personer. Vi hade som sagt 20 Amerikaner här i slutet av förra veckan.När de såg dessa gycklare driva med polisen var kommentaren..- Ni måste ha en väldigt vänlig polis i Lidköping.I USA hade de blivit arresterade.. Sammanfattningsvis var det mycket som var bra,men det går att göra mer.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*