Bloggmeny

Krisen

tisdag, 14 oktober 2008 22:51, Politik

Jag skrev att jag skall på krismöte på fredagkväll. Läget just nu är att nästa 1000 personer är varslade om uppsägning inom Skövdes arbetsmarknadsområde. I Lidköping ser det betydligt ljusare ut.Här är det 100 personer. Lidköping har ju som de flesta vet en annan struktur på företagandet. Men än är det för tidigt att sia om framtiden för våra företag.Positivt var ju att LMT o LMV skall nyanställa. LPI har också mycket att göra.Idag tog vi det formella spadtaget för byggnation av Sparbanken Arena. Det är en stor byggnation så man kommer att vara två arbetslag som börjar på var sin sida. De första fyra veckorna inleds med pålning.300 stolpar skall ned 30-40 meter. Här kommer man nog att få sig en och annan överaskning. Vad jag kommer ihåg så skiljde det jättemånga meter på korta avstånd när man pålade Idrottens hus på sin tid.Åkte förbi Vänersborg igår och den första takkonsolen restes emot skyn. Där bygger man en båge som gör att huset blir ännu högre än i Lidköping. Vi valde att inte behöva värma upp en massa himmels luft så höjden blir ej densamma


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*