Bloggmeny

Kor.sparbanken.popqiz o bandyhall.

fredag, 16 februari 2007 00:41, Politik

Jag hamnade mitt olyckan på Skaravägen idag med djurtransporten som vällt.Det hela gick bra.Korna var väl på väg till slakteriet för att bli hamburgare men fick smaka på friheten. En bild blev det. Fredag kl 6 åker Kommunstyrelsens au + flera andra till Västerås o Sandviken för att bli informerade om deras ishallsarbete.På kvällen blir det match mellan Villa o Sandviken. Jag har fått en del syrliga kommentarer att banken minsann kan ge bort pengar därför att räntorna är så låga.Nu är det klart sagt ifrån att man inte tar spararnas pengar till någon hall.När bankkrisen var som hetast gick den lokala banken in o köpte aktier i Sparbanksrörelsen.Dessa aktier har idag ökat i värde med många hundra miljoner och det är ur dessa pengar man ger bort.Alla banker ger dålig ränta.Fördelen med Sparbanken är att den inte har någon enskild ägare.Vinstpengarna återinvesteras eller ges bort till goda ändamål.Här finns ingen Wallenberg som tar spararnas pengar. Här ser vi vinnande lag i kvällens popquiz på Harrys. Mats syndiga änglar hette laget. Det var ännu svårare idag.Musikaler är inte min starka sida bl.a.Vi kom 12 idag.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*Som Lidköpingsbo och medmänniska är
jag tacksam att NI ALLA har kommit hem
ifrån Sandviken med livet i behåll.

STOR KRAM TILL ER!

RLM - 19 februari 2007 00:00