Bloggmeny

Kongressombud och spadtag

torsdag, 03 mars 2011 00:21, Politik

Jag blev vald till kongressombud för att välja ny partiledare efter Mona Sahlin.Intressant.Extrakongressen är 25-27 Mars. Nu väntar media som skall fråga vem jag skall rösta på. Svaret är att jag inte vet det ännu. Det pågår en valberedningsprocess och jag förutsätter att det kommer ett enigt förslag från valberedningen. Annars är det svagt. Jag ställde upp för att det blir en intressant kongress. Jag har varit med på flera sådana nu de senaste 25 åren och tackar för att jag fortfarande har högt förtroende i hela partiet i Skaraborg. Nu är det högtryck i politiken och det händer mycket. Tre rekordkalla vintersäsonger gör att vårt värmeverk gjort stora underskott eftersom flis och sop pannorna inte räckt till. Olja har fått användas. Nu kraxar löjliga kommentarer att nu höjer de när de väl fått in alla hushåll genom avtal. Det är ungefär som om det fanns bättre alternativ. De kan ju gå över på olja, el eller flis och se om det är billigare. Värmeverket har gjort mycket nytta. Både för ekonomin och miljön och kommer alltid att göra det. Igår var jag i Tun på möte och idag i Järpås med rådet. Besökte X Force i gamla LPI fastigheten på Sockerbruksgatan och det var kul och både pröva som att höra på företagets planer. Hoppas de lyckas. Maskinerna som var många bygger på en teknik med negativ träning. Jag citerar:Forskningen stöder att den negativa (excentriska) träningen avsevärt förbättrar musklernas storlek och styrka. I kombination med den positiva (koncentriska) träningen blir det än bättre resultat. Eftersom man är starkare i den excentriska rörelsen, klarar man ökad vikt när man tränar negativt. Det ger större stimulans av muskelfibrer vilket ger mer styrka, stabilitet, rörelseräckvidd och bättre läkningsprocess. Negativ träning bibehåller styrkan längre och ger bättre resultat på kortare tid. Camilla Mörby är gyminstruktör på X Force. I lokalen intill monteras träningsmaskinerna och det kan bli fråga om många arbetstillfällen i framtiden. Jobb som så väl behövs i Lidköping.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*