Bloggmeny

Konferens om vägar och infrastruktur och om enigheten...

söndag, 11 maj 2008 13:17, Politik

I debatten på Lidköpingsnytt hävdar jag att vi är överens om ca 80 % i politiken. Detta utifrån ett helhetsperspektiv givetvis. De exempel som nu börjar strömma in på att vi inte är överens kommer från de 20 % vill jag påstå. Annars var jag i Lundsbrunn i fredags på en s,k workshop angående framtida infrastuktursatsningar. Enligt min uppfattning har man byråkratiserat och krånglat till frågan bara för att få tiden och gå. Något som är tämligen enkelt:att beslutsfattare sätter sej ned,bestämmer vilka vägar och järnvägar man skall bygga om/nytt och sedan bestämmer när,låter man nu behandla under flera år. Ser man på statens satsningar i Skaraborg under ett långt perspektiv är det dystert,mycket dystert. Jag har varit aktiv i snart 40 år,det vi håller på med nu är de kommande 20 åren.Således 60 (sextio) år !!! Det är inte mycket som hänt eller som kommer att hända. Vi får glädjas över våren och det underbara vädret här kommer bilder.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*