Bloggmeny

kommunstyrelsen tisdag

tisdag, 27 februari 2007 23:38, Politik

Idag behandlade vi inriktningar för budget 2008.Vi skapar större långsiktighet med en ny modell.Tror vi iallafall,,ler.Det svänger fort numera i omvärlden så jag är inte övertygad att vi kommer att lyckas men försöka duger..Problemet för Lidköping-om det nu är nåt problem-är att vi har stora skillnader i budget o resultat.2005-06 har vi överskott på över 200 miljoner.Det skapar förväntningar.Sedan har vi en opposition som utgår från teoretiska budgetar i sin propaganda och tal medan vi mer lever i verkligheten.Varje gång får vi kritik av de borgerliga under våren medan man tystnar under hösten. Vi vill dock inte ta ut mer pengar ur kommunens kapital än vad man kan tro på långsiktigt. Just nu funderar jag på en väg att nå målen i denna kommun som inte är som andra kommuner men måste följa samma lagstiftning.Kommunstyrelsen beslutade också att starta förprojektering av en ishall i Lidköping.Så nu är vi igång. Jag tog 1300 bilder i Namibia,Räcker för en hel utställning.Dessa lustiga varelser kallas Suricats. Fåglar var riktigt kul att fotografera.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*