Bloggmeny

Kommunstyrelsen på Läckö

onsdag, 20 juni 2007 11:27, Politik

Det är midsommarvecka och kommunstyrelsen har hållit sitt numera traditionsenliga möte på Läckö slott. Wennerbergsgårdens framtid var en av frågorna och det var länge sedan en fråga splittrade den borgerliga alliansen som denna,tre olika förslag.Moderaterna har hela tiden kört sitt taktiska spel och det är fult.Man vet att det inte finns några kända intressenter som vill bilda en stiftelse,ändå föreslår man att kommunen skall köpa in och skänka huset till något som inte finns.Det låter bra med stiftelse för den som inte är insatt.Allt för att ta politiska poänger.Nu vann en stor majoritet av S-V-Mp-C och Fp.Huset köps ej in.Det lär bli stora problem ändå eftersom ägaren DINA försäkringar vill bygga på granntomten i denna historiskt värdefulla miljö. Stadens "fäder" samlade på Läckö hade NLT skrivit om det hade varit för 50 år sedan..ler. Naturligtvis underbart nu på Läckö.På fredag är det midsommarfirande.Ser att det skall bli regn,hoppas de har fel.Själva skall The Politicians spela i Örthagsparken om det inte regnar. På hemvägen körde vi över Öboängen för att kolla Öboviksprojektet.Hade turen att få denna bild:Taket lyfts på det första fritidshuset.Tala om timing... Detta område som det varit strid om i över 20 år är nu på väg att genomföras.Strax intill Ullersundet kommer det att bli ett kanonområde.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*