Bloggmeny

Kommunfullmäktige budget

måndag, 18 juni 2007 21:51, Politik

Idag har vi haft årets viktigaste möte i Kommunfullmäktige.Vi beslutade om budget o verksamhetsplan för 2008 -2010.Det hela klarades av på 3.5 timma.Jag har varit med i Kommunfullmäktige i 33 år nu..aldrig har vi behandlat detta så snabbt.Lidköpings budget omsluter ca 1.6 miljarder.Vård o omsorg samt barn o skola står tillsammans för 1 miljard av detta. Vi har läget under kontroll i Lidköping,samma debatt år efter år.Alliansen anklagar oss för lättsinne och vi frågar vad de skall spara, men får aldrig nåt svar. De fyra sista åren har vi resultat utöver budgeterat på plus 498 miljoner .De är lättsinne det...ler...snarare gapflabb... NLT skrev så vackert om min kakelplatta jag målade i lördags vid Rörstrands kunddag.Normalt visar man en bild men de tyckte väl den var för ful..ler...Vattenfärgerna var verkligen vattniga så det var inte lätta att måla eftersom allt rann iväg. Bakom mej ser ni den kakelvägg som byggs upp.För 40 kr målar man sin platta som sedan bränns.FN,s barnfond erhåller pengarna.Jag föreslog att vi kan skapa en vägg där kändisar får måla.Ungefär som på Liseberg med handavtryck,eller Walk of fame i Hollywood. NLT,s fotograf myntade då Wall of fame i Lidköping. Den tar vi sa jag.Nu skall vi skapa en Wall of fame. Sådant drar. Carina Ohlsson Riksdagsledamot från Lidköping fyllde 50 i lördags.Här grattar jag o Kenneth.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*