Bloggmeny

Kommunens anställda var på bandy,och jag var en av dem.

onsdag, 06 februari 2008 23:09, Politik

Ikväll var jag på bandy tillsammans med 1300 andra. Villa vann mot Broberg.Det är en bit kvar innan Villa når tillbaka till bättre status.För mig är det lite märkligt att man vunnit över några storlag. Var det underskattning och psykologi??.Jag gillar bandy och har alltid följt både Laik och Villa.Förra året såg jag mer bortamatcher än hemma beroende på att jag sällan är ledig. För er som inte sett en Villa match så visar bilden när isstadion släcks ner och Villa spelarna kommer in på plan "genom eld". "In to the fire" kallar jag denna bild. Det har framställts som om jag vore motståndare till en hall. Tvärtom har jag arbetat för en hall hela tiden. Socialdemokraterna gick till val och det står i vårt valprogram att vi vill uppföra en evenemangshall. Det innebär dock inte att man skall tappa huvudet och säga ja direkt. Nu har vi kommit fram till en bra lösning och hallen kan förhoppningsvis ha de första spelarna på plan i Oktober 2009.Jag skall givetvis ha en egen loge...ler


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej Kjell,
Innebär den billigare lösningen på hall, att ni låter de andra isytorna vara kvar?
Det skulle vara riktigt bra. Då har ni något att bygga vidare på och utveckla i framtiden, allt eftersom det finns pengar.

Sture - 07 februari 2008 00:00

Kul att du var och kolla på bandyn igår! Det kommer bli ett jättelyft för bandyn och övriga issporter att slippa 5 plusgrader och regn var och varannan dag!:)

Stefan Pettersson - 07 februari 2008 00:00