Bloggmeny

Klart med Rese centrum ...skönt...

lördag, 01 december 2007 15:24, Politik

Som ni läst tidigare var jag kritisk emot den man som okynnesöverklagade byggandet av resecentrum. Den första informationen jag fick var att frågan därmed kunde bli långvarig. Det var därför ett glädjande besked jag fick att regeringen snabbehandlat ärendet och beslutat att avvisa Rydqvists överklagan.Beslutet har redan vunnit laga kraft och kan inte överklagas mer. BRA...Nu kör vi...kul. Dessutom visade regeringens beslut att jag hade rätt. Rydqvist skrev ett brev till kommunstyrelsen att jag skulle avgå....Nu har jag t.o.m Fredrik Reinfeldt bakom mig. jag kommer nog att överleva Rydqvist.... Det kanske blev lite oordning på bilderna när jag var i Ungern..men här kommer en bild från mötet med Såtenäsarna. Vi hade några trivsamma timmar tillsammans..Commander Christer Nilsson med fru Annika längst fram.. Christer hade denna fina bild hemma en Gripen och ett ryskt MIG plan. Bilen stod utanför hotellet..kunde inte undgå att plåta..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Ja du Jörgen,
väl och strategiskt undertryckta, skrev du.
Det låter knappast som "frihetens förespråkare" fått lära sig vad demokrati är.
Tur att de inte styr i Lidköping, det räcker att de havererar riket.:-#

Oven - 03 december 2007 00:00

Ja du Oven, vem du nu är, liberalerna i Lidköping kan nog samarbeta! Problemet ligger i några s k liberaler som inte riktigt har begreppen klara för sig!

Vi är några som valt att ge offentlighet åt detta. Att vi har rätt visar väl senaste valresultatet. Jag tror också att väljarna skall känna till hur det står till inne i en partiorganisation. en sådan organisation ska tåla en kritisk granskning. Politiken skapas i organisationen och väljarna sätter betyg. Väljarna skall nog även få ta del av det interna tillståndet. Det är en del i det finaste vi har, demokrati!

Men har man egenmakt som ledstjärna går det bakåt för partiet!

Du ska veta, Oven, att det finns underbara liberaler i Fp men dom ligger bara lite för lågt! Väl och strategiskt undertryckta!

Jörgen Larssob - 03 december 2007 00:00

Det verkar ju onekligen som "liberalerna" i kommunen har svårare med samarbetet;).

Oven - 02 december 2007 00:00

Ja du Kjell! Nu blir det ju spännande att se om även moderaterna i stan ställer sig bakom dig, när Reinfeldt gör det! Politik är och förblir det omöjligas konst!

Ska bli väldigt kul se dig och Karin sätta kommunalrådsaxlarna sida vid sida och dra det politiska lasset åt samma håll!

Ni kommer väl inte få så stora samarbetsproblem. Ni verkar ju överens i det mest. skillnaderna är väl mest marginella! :)

Jörgen Larsson - 02 december 2007 00:00

Johan Rydqvist satt fastklistrad på stol nr. 5 i Svenska akademin från 1849 till sin död 1877.
Vad tillförde han sällskapet: De aderton?

Viket stolsnummer har herr Rydqvist i vår kommun? Hoppas att inte stofilen sitter där på livstid, som i Sv. akademin.
Vad är hans uppgift inom vår kommun?
Troligen är hans huvudsakliga uppgift att klaga, överklaga och vara motarbetande alla förslag som läggs fram. Lever väl efter: Det var bättre förr. Förnyande av vår kommun är helt främmande för honom.
Härmed döper jag om honom på eget bevåg till:
Herr Anti Rydqvist. (Lite finsk klang på förnamnet)
Hälsningar från Dan, retlig som f*n.

Dan Lindahl - 01 december 2007 00:00