Bloggmeny

Känns mycket bra,,,

fredag, 08 september 2006 00:00, Politik

Får härliga bevis varje dag i valrörelsen vilket stort stöd vi o jag har.Härlig känsla.Får skriva autografer,blir pussad-ler,och på Rotarymötet i torsdags var frågeställningen sådan från de - man kan lugnt säga - borgerliga åhörarna att man utgick från att S skulle fortsätta o regera i Lidköping.Jag var inbjuden som S ledare att prata om vår politik. Mario kom hem idag till mej och berättade från skoldebatten som arrangerades igår. Det kom 5 föräldrar??..Kan inte tolka det annat än att Lidköpingsborna är nöjda med vår skola.Centerpartiet vågade inte låta sin 2 vice ordförande i barn o skola få debattera.Istället fick en man som inte vet ett dugg om skolan i Lidköping få framträda.Mario berättar: I Lidköping är det NLT själva som står för debatten. Man visar hur man byggt strandpromenad i Uddevalla - Det finns givetvis med i våra planer - Vill bara påminna om att den samlade borgerligheten yrkade avslag o reserverade sig emot de miljoner vi sist satsade på den strandpromenad som trots allt finns.Hade de borgerliga fått bestämma hade man fortfarande fått gå i dy...ler... Var nere vid Limtorget.en annan oas.Hörde en del protester under bygget av det hus som uppförts.Jag litade dock på Kjell Larssons omdöme och här kan ni se hur fint det blivit.. Får en del frågor om Samhall....Vill bara säga att kommunen är inkopplad och att vi kommer att hjälpa till via vår arbetsmarknadsenhet. Vi kommer också att se över hur vi kan hjälpa pensionärerna med sin bouleverksamhet.Mest efterfrågat är en bild på min sonson Liam...han kommer här. Så till sist bjuder jag in till kaffe lördag kl 11-13 på min innergård...hittade skylten på Vänermuseet. Detta snickeri låg här länge.Gården kallas därför för Lönnerblads gård...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*