Bloggmeny

Kallt och jävligt...

tisdag, 04 december 2012 00:00, Politik

Vädret blir alltid som det blir och är väl egentligen inget att skriva om. Jag har dock med åldern kommit att ogilla den typ av väder vi har just nu,Det har också att göra med sjukdomar som förvärras vid kyla  en framtid i ett varmare land ser jag fram emot,,,Om det kommer att ske?...Det får framtiden utvisa

Föredrar detta,,,framför snöhelvetet...Med ett Vägverk om inte ens har varken kompetens eller pengar att  bort snön från vägarna  är det mer eller mindre livsfarligt att köra, Det är inte kommunen som ansvarar för ringleden som många tror,,,Där var det skandalösa förhållanden idag.Är det svårt att sköta en högtrafikerad gata  borde man sluta i protest,Men har vi en regering som skär ned allt blir resultat därefter.

Lidköping by SAS...Inte ofta jag flyger Stockholm-Göteborg men det hände en mycket regnig och mulen dag i höstas.På väg från Tallin där vädret förövrigt var ännu värre  satt man och såg molnmattan nedanför flygplanet..Jag tittade klockan och tänkte att nu borde man kunna se Vänern snart om det inte vore molnigt..Minuten efter sprack det upp....Inga moln,,,,och vad låg under mig...naturligtvis best place Lischöping..by Vanern...Fick snabbt fram kameran för att konstatera att planet gick in i moln igen några minuter efter vi passerat. Detta fenomen med att Vänern skingrar molnen borde vi börja marknadsföra...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*