Bloggmeny

Juletid

söndag, 29 november 2009 22:25, Politik

Skall bli intressant att följa årets julhandel. Det är sannerligen ingen munter läsning att följa Sveriges utveckling.Mycket dystra siffror med en sjunkande tillväxt på 5 % i år.Exporten rasar med 20 % och överhuvudtaget går handeln rakt ner.Tillväxten är också viktig för våra pensioner.Arbetslösheten stiger och är 8 % för ungdomar 16 %.Massiva insatser sätts in för att ge sysselsättning med statligt stöd. Siffrorna ovan är netto siffror.Nu gäller det att dölja de riktiga siffrorna inför valet. Alliansen har inga andra idéer än vad Sossarna hade. Man har bytt namn bara men innehållet är detsamma. Nu vill man att kommunen skall sysselsätta flera hundra personer med statliga skattefinansierade bidrag. Det är det som kallas sunda jobb med alliansen och arbetslinje...ler.. I övrigt kommer det in skitmail från anonyma. Verkar som högern i Lidköping är desperata när de ser att de inte kommer att vinna över mig denna gången heller..Nu sprider man rykte att jag föll förra året för att jag var asberusad.Sannerligen intilligenta människor...Anledningen till att jag föll var att jag fick blodsocker o tryckfall.Orsaken var tvärtom.Jag hade druckit och ätit för lite. En stor stark och det hade aldrig hänt.Undrar hur människor mår som är elaka.För min del är jag glad för att jag inte är allvarligt skadad.Medans mailaren anser att jag är skadad i huvudet av mina åsikter att döma..ler. Idag har SAP invigt nya lokaler. Kenneth spelade fanfar på Sax och SSU,s ordförande Madeleine klippte bandet.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Det är otäckt med falska rykten av så gement slag. Konstigt att att det finns någon som tror på sånt, Ja man ju undra hur det ser ut i skallen på ryktesspridarna. förmodligen ekar det rätt tomt; omdöme har dom i varje fall inte.
Hälsningar
Ann-Mari

Ann-Mari Östberg - 04 december 2009 00:00

ok, det verkar som det bara är elakt rykte då. ville kolla med dig anonymt, men du valde ju att lägga ut det, sorry!

skulle inte tro det - 03 december 2009 00:00

Varför skriver du inte ut att ryktet även säger att du låg på sjukhus och hade en icke svenskatalande kvinna i sjukhussängen???

skulle inte tro det - 02 december 2009 00:00

Tydligen fler elaka ryktesspridare.
Jag var medvetslös i minst en timma och kunde lika gärna varit död.
Givetvis hade jag ingen i sängen..hur kan man överhuvudtaget fantisera ihop något sådant.
Sjukhuspersonal har tystnadplikt så vem som helst kan ju fatta att det är elaka människor som fortsätter.....med sin skit.

kjell hedvall - 02 december 2009 00:00