Bloggmeny

julen är över-Irakkriget.

onsdag, 27 december 2006 01:13, Politik

Skönt att inte behöva tänka på så mycket mer än sina närmaste några dagar..Blir inte mycket tid med det i mitt liv.Jag har visat några bilder från Californien och ibland får jag frågor hur jag kan vara USA vän. Alltså.. America är inte G Bush enbart - Här kommer en bild från en manifestation emot Irak kriget som jag deltog i. Santa Monica Beach-Los Angeles.Det finns ett stort folkligt motstånd.Rörande att se bilder på unga 17-18 åringar som dödats i Irak.Även alla Irakier som dödas tänker jag på vid sådana här tillfällen.Media i USA bojkottar arrangemang av detta slaget.När jag lagt ut bilder på nätet internationellt från denna manifestation får jag frågor om det är sant. För den som är intresserad av vad som händer kan läsa mer på www.ivaw.org Den 27 Januari planeras en stor protestdemonstration i Washington.Läs mer på www.unitedforpeace.org Så här i mörkret och långt från Irak kommer här en sommarbild från min innergård.Snart vänder det... Nina funderar på vad hon gjort-en bild från porslinsfestivalen som måste kunna gå att utveckla. Frågan är bara vart pengarna kommer ifrån.Nu är det för smalt o för lite intresse.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*