Bloggmeny

Juholt och mediadrev

onsdag, 12 oktober 2011 22:43, Politik

Idag och igår har det ringt tio journalister och frågat har du minskat förtroende för Håkan Juholt. Kommer du att kräva hans avgång.

Det s,k mediedrevet blir bara värre och värre.Som en flock vargar kastar man sig över ett byte.Någon sans och balans i frågan finns ej.

Har det skadat partiet var en fråga. - det är väl självklart att mitt förtoende för Juholt har minskat,lika självklart får han avgå om han blir åtalad och lika självklart har

partiet skadats var mitt svar.En partiledare kan inte sätta sig i en sådan situation som han gjort.

Det är oacceptabelt.Sedan är det upp till hur det utvecklats avseende min framtida åsikt.Lika oacceptabelt är att det är media som skall vara både åklagare och domare.Några försökte mej att säga att han skulle avgå.Du krävde ju Sahlins avgång med framgång...Mitt svar var.Du tycker att det är trovärdigt om jag går ut igen ???Pust..

 

Stecke konstnärerna har varit framme igen.Konst konsten.?

,

Populärt är det i vart fall.

Var personalfest i fredags..Scotts spelade..

 

 


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*