Bloggmeny

Jubileumshowen var magnifik.

tisdag, 11 maj 2010 00:19, Politik

Att komma in i arenan i lördags var stort med 5000 besökare.Den största mängden människor som någonsin varit under samma tak i Lidköping.Ändå kändes det inte trångt.Ljudbilden var som jag skrev tidigare väldigt bra.Lite småsaker att reta sig på men det går att fixa till.Det jag retade mig mest på var all den rök som man fyllt lokalen med.Det var på tok för mycket så man såg inte artisterna knappt.Inte kan det vara så hälsosamt heller blandat med 5000 lungor.Sedan slog nog Linda Sundblad svenskt rekord i dumma uttalande från en scen. De är skämmigt och pinsamt och en kommentar jag fick var att den bruden kan inte ha alla hästar hemma. Det är bättre och hålla käft ibland.Är man inbjuden och får betalt att uppträda av Sparbanken går man inte till angrepp på den som föder en.Den efterföljande kommentaren att hon sa så för att hon var ärlig och att hon därför inte kunde bli politiker var höjden av dumhet. Det var lika dumt som om jag skulle stå på scen och säga att jag är inte sångare för jag är inte narkoman,alkoholist eller psykfall. Den svensk som åtar sig ett förtroendeuppdrag är en helt vanligt människa.Oavsett färg bland de politiker jag mött är det ärliga och hedersamma människor som dessutom lägger ned en massa obetald tid för andra människors bästa.Den arena som Linda Sundblad fick sjunga i är beslutad av de politiker som hon anser är ohederliga.Att inför mängder av bankfolk och inbjudna politiker uttala sig på detta sätt var helkorkat. Hon skulle blivit utbuad. Finns det nåt kvar i skallen skulle hon be alla om ursäkt. Förövrigt har vi nu visat på arenans möjligheter. Det finns bara ett ord,Kanonbra.... Lidköping är inte Lidköping längre. Rökdimman i arenan. Härlig scen.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Om nu frågan om banken är ställd till Linda, så kan hon väl inte låta bli att svara inför alla!? Börjar också tröttna på Sparbanken Lidköping och deras skitsnack och pengarofferi! Man ska nog tänka en extra gång innan man istället stoppar pengarna i madrassen. Linda är trots allt det enda 'äkta' Lidköping har levererat och inte ska hon klandras för att hon är ärlig!

Hampus - 18 maj 2010 00:00

Jag har min åsikt...Det är ingen speciell vrede eller ilska.Mest irriterad av dumheten och säga att alla politker är oärliga.

kjell hedvall - 18 maj 2010 00:00

Jag bara undrar: vad sa denna Linda Sundblad
som orsakade en sån oförblommad ilska?

lillamy - 16 maj 2010 00:00

Åkesäter måste ha missuppfattat..det är ingen som angripit mej eller sossar.
Jag har reagerat på ett s,k allmänt slarvigt uttalande jag kan höra ibland på fest eller dylikt men aldrig hört offentligt.

kjell hedvall - 13 maj 2010 00:00

Så går det när man attackerar sossar de agerar utåt! VÄSNTERPARTIET 2010

Åkesäter - 13 maj 2010 00:00

Jag håller med dig Kjell om att det inte var några skämt.
Istället var det uttalanden som blev så opolerade att dom lät som skämt.
Linda sjunger säkerligen med god takt, men dom nämnda uttalandena var påtagligt taktlösa i sammanhanget.

Gunnar - 12 maj 2010 00:00

Det uttalades inte som någon skämt.
Eferhandskonstruktion..

Kan du ge ett exempel på något korkat uttalande.
Kan du ge något exempel på självgodhet.


Om man får ett fett gage att sjunga på ett jubileum så går man inte och angriper de som firar jubileumet.
Sparbanken Lidköping styrs av politiker bl.a
Jag kritiserar en reel händelse du drar in en massa annat trams som inte har med saken att göra.

kjell hedvall - 11 maj 2010 00:00

Du var nog den ende utav 5000 pers som inte fatta att det var ett skämt ,har inte hissen gått hela vägen upp;)

Hahaha!!! - 11 maj 2010 00:00

?!"går man inte till angrepp på den som föder en"?!

Oj vilket konstigt uttalande från en politiker. Din lön betalas av skattebetalarna, betyder det att du ska "hålla käft" om dina åsikter och bara göra som skattebetalarna säger?

Nä, fram med fler personer som vågar säga vad de tycker oavsett om det är handen som föder dem som de biter. Det kallas integritet och är något som jag kan tycka det finns för lite av i dagens samhälle.

Jag håller kanske inte med om vad Linda säger eller hennes åsikter, men jag gillar definitivt att hon säger något. Det är för många andra som är tysta och inte vågar säga vad de tycker.

Johan - 11 maj 2010 00:00

Att inte ha alla hästar hemma har väl aldrig hindrat dig från att göra korkade uttalanden på rad? Tycket Linda gjorde många kloka uttalanden som ni självgoda politiker borde ta till er.

gmail - 11 maj 2010 00:00