Bloggmeny

Johnny till sista vilan,,,

onsdag, 08 oktober 2008 21:21, Politik

Idag jordfästes min kompis och vän Johnny. Vi var i Folkets Hus. Det var första gången det har arrangerats en minnesakt där.Musiken och liveinslaget med musik av Björn Afzelius och Eva Cassidy var stort. Att jag och Marita fick förtroendet att hålla i det hela kändes helt rätt.Marita var strålande,min insats får andra bedöma.Det är känslosamt att prata inför 150 personer men det är också skönt att få ur sig allt.Som Marita helt rätt sa så får man sörja hur man vill.Man kan gråta,man kan skratta eller man kan bli arg.Jag har gjort allt.Iallafall kommer Johnnys åsikter alltid att finnas hos mej. Kritikern och misströstaren Johnny är nu begravd. Han vilar nära både min egen familjegrav som jag sköter samt min andre vän och mångårige hästägarkompis Uno Fast som också gick bort i cancer.Vila i frid.Livet gav oss en hel del tillsammans.Jag kommer att vara där ofta.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Tack för att ni gjorde minnet av Johnny så fint.
Det blev värdigt och passade Johnny perfekt. Det känns både sorgligt men bra på en och samma gång. Tankarna går naturligvis till Elisaneth och Emmelie.

Ha det gott
Monica

Monica - 09 oktober 2008 00:00