Bloggmeny

Jo det är klart med hall...

fredag, 26 januari 2007 17:35, Politik

Idag skriver Lidköpingsnytt att det inte finns något avtal mellan kommunen och Sparbanken.Därmed skulle hallen vara ett frågetecken?..Tja,, som ni ser nedan är det ett handslag mellan mej o Erling på banken. Det handslaget är mycket värt...långt mer än ett papper.ler...Tanken är att kommunen nu fattar beslut om projektering samt att vi också bildar ett Arena bolag.I Arena bolaget kan även privata ägare ingå,privatpersoner och idrotts intresserade kan vara med,föreningar eller den nybildade Ågårdsalliansen..Det blir Arena bolaget som driver verksamheten och hyr anläggningen av kommunen. Jag återkommer lite senare ikväll..Jag skall till Sockebruket o den efterlängtade invigningen av Ungdomshuset.Återigen en politisk milstolpe i mitt hjärta...Hela idén föddes när jag var på besök på Rudenschöldsskolan för 8 år sedan...Ett Ungdomshus..var drömmen,,Nu är vi där,det tog tid..jag skall ner o fota nu...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*