Bloggmeny

jetlaggen,,möten och möten

torsdag, 17 april 2008 23:16, Politik

Alltid när man varit ute och rest blir allt som skall göras hemma inlagt efter man kommit hem.Varje timma har vart inbokad denna veckan. Jag har betydligt svårare med tidsomställningen när jag reser from west to east. Just nu kämpar jag med att somna i rätt tid. I veckan tog vi beslutet att genomföra upphandlingen av kommunens interna hälsovård. Det innebär att ett privat företag skall utföra hälsovården.Omsättningen är 4 miljoner.Detta skall ses i ljuset av kommunens totala omsättning på 2000 miljoner. Jag tycker det skall bli intressant att pröva något nytt. Vi har haft problem med att hälsan är för liten och nu kommer man in i en större organisation.Personalen följer med. det blir samma kostnad så vad är problemet? Kommunen kan alltid återgå till att driva verksamhet i egen regi om det inte skulle funka.Men det finns inget som talar för det om upphandlingen är rätt gjord. Som ni sett så ökar konkurrensen bland lidköpings krogar. Just nu pratar alla om vem som skall klara sig eller inte. Ännu har inte Petter tagit över Eddies och Wagners guldkrog på Rörstrand har inte öppnats. Så visst om alla skulle leva gott är jag den förste att gratulera.Vi får se. Någon unik krog har vi inte i Lidköping och det är väl det som fattas,med unik menar jag som exempel Sho Gun krogen jag visade bild på sist. Innan jag åkte hem från Rockford hälsade jag på de elever från De la Gardie som just nu är där. När man nu kommer och representerar Lidköping skall det vara ståndsmässigt..ler..Istället för att betala 18 dollar för en buss upp till Rockford vilket jag gjorde hyrde man en limo istället. Kostnaden var densamma när man lade ihop. Flaggor är alltid snyggt.Här från O hare flygplatsen i Chicago. Här ser ni ytterligare en bild från ShoGun krogen. Kocken står vid bordet och lagar maten direkt till gästerna,samtidigt som han showar..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Ja, jag är glad ;-) !! Hoppas vi ses på nån tjusig invigning!

Kicki - 18 april 2008 00:00