Bloggmeny

Jag skulle hellre velat vara i Chicago...

onsdag, 05 november 2008 14:26, Politik

Chicago skulle vart platsen man skulle varit på. Hade inte varit några problem om man hade vetat. Jag visste inte att Barack Obama skulle tala där efter en valseger.Framförallt visste jag inte att Buddy Guy skulle spela Sweet Home Chicago eller att Jackie Wilson skulle sjunga Higher and Higher..Hade varit top of the life och fått vara där..Nu är den amerikanska politiken som den är. Demokraterna är givetvis bättre än republikanerna men ändå är de långt ifrån oss i Sverige och hur vi tänker. Trots tal om stort valdeltagande blev det inte så. Den stora majoriteten av befolkningen bryr sej inte. Det är ingen skillnad det blir samma oavsett resonerar de flesta.Givetvis är det inte bra och kanske de har rätt. Nu hoppas åtminstone jag ändå på den förändring demokraterna kampanjat om.Utgångsläget är värre än svårt men livet måste gå vidare även för amerikanerna. Asien har tagit över och Amerika är inte längre Amerika när man vaknar upp och ser att någon annan faktiskt äger pengarna man lånat... Nu hoppas jag att tiden går fort så att vi kan få en förändring även i Sverige. Vi har ingen användning för Reinfeldts gäng när krisen även nått oss.Reinfeldt uttalade sig igår att människorna i Sverige inte är oroliga att mista sitt jobb...Ett synnerligen intilligent uttalande...ler...På krismötet i Vara i torsdags var det verkligen KRIS...Pharmadule i Emtunga läggs ned,Kinnegrip varslar,Manpower varslar och Kellve med 160 anställda är i konkurs. var morronens nyheter här lokalt..Det lär komma mycket,mycket mer..Reinfeldts svar är att vi sänker ju skatterna...Det är ledarskap det....ler.. Ett tag fick jag sura mail från gubbar som inte gillade att jag visade upp mej med unga tjejer.. Nu får jag mail från andra gubbar som saknar bilder på mej med unga tjejer..ler... Så här kommer jag o Tara...apropå USA. Tara jobbar på Biobusiness alliance i Minneapolis. VD,n kommer till Lidköping om några veckor...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

I'm impressed! You've magnaed the almost impossible.

Lois - 23 april 2011 01:11

Hej Kjell

Självklart att ett kommunalråd från Lidköping är hett villebråd på den internationella marknaden, ragga på!

Ronny Carlsson - 06 november 2008 00:00