Bloggmeny

Jag såg Arn filmen igen ikväll.

måndag, 31 december 2007 00:27, Politik

Arn filmen har gått för fulla salonger sedan premiären på juldagen. Folkan var full och Arn ser ut att gå emot den största publiksuccéen någonsin i svensk film. Ekonomiskt måste den redan vara i hamn. Det är en internationell film och de stora intäkterna väntar dessutom på DVD köp,hyrfilmer TV intäkter och som sagt internationellt. Dessutom kommer Arn 2. Så Kållandsö,stenbrottet på Kinnekulle och övriga Skaraborg ges fin reklam. Jag sa redan från början att filmen är sevärd och bra. Att filmkritikerna sågade säger väl mer om dem än om filmen. Jag skrev här att huvudrollsinnehavarna nu fick sitt genombrott.Fick en kommentar att " Cecilia " redan fått sitt genombrott genom filmen Masjävlar.bl.a...Jaa..jag avsåg ett något större genombrott även internationellt givetvis än Masjävlar..ler... Här skojar Sofia Helin med mig...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Arn Filmen borde visats på Nature Channel istället, mer passande...

Alex - 31 december 2007 00:00

Om du syftade på att Sofia Helin kommer få sitt genombrott internationellt och inte bara i Sverige så får du ju skriva det också förstår du väl. Var tydlig så slipper du missförstånd Kjelle lille eller begär du att vi ska kunna läsa dina tankar månne?

Alex - 31 december 2007 00:00