Bloggmeny

Jag har krav på mej-varför inte ställa krav på andra.

söndag, 31 december 2006 11:48, Politik

Fått in del reaktioner på att jag sargar på Villa. Om jag har krav på mej att fixa fram 100 miljoner till en bandyhall-(Etthundramiljoner) så har jag rätt att ställa krav tillbaka. På ett proffesionellt ledarskap-på ett proffessionelt uppträdande från spelarna under match samt på ett acceptabelt uppträdande från hejarklack.Sen får ni säga vad ni vill.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej Kjell H
Håller med om att villa bör ha krav på sig, i år tycker jag mej läsa att de tror att de kan vinna matcher i utvisningsbåset.
Har aldrig fungerat förut.
På dom bara,jag håller med du
MVH
Sture

Sture Ekelund - 01 januari 2007 00:00

Visst får du tjata på om Villa, men som högsta hönset i kommunen känns det trist när du gör uttalanden som borde ge två veckor med dumstrut på skallen. Ledarna i Villa gör ett dunderjobb. Dom ´har fört Villa till en tätposition i landet inom bandyn, Politikerna i Lidköping har väl knappast fört staden till en tätposition bland Sveriges kommuner förutom inom ekonomin som knappast kan tillägnas politikernas förtjänst. Spelarna uppför sig som alla spelare i alla sporter gör. varken sämre eller bättre! Supportrarnas uppträdanden kan väl knappast Villa lastas för utan är väl ett problem som kommunen ska ta tag i! Det är väl ändå stadens medborgare som du tycker uppför sig illa!?

Jaja, gott nytt år på dig o alla andra leschöpingsbor...

Jock - 01 januari 2007 00:00