Bloggmeny

Jag är tyvärr sjuk...

söndag, 10 maj 2009 22:56, Politik

Anledningen till att jag inte uppdaterat min blog som jag skall göra är att jag är sjuk. Blev smittad av en bakterie Shigella när jag var i Peru. Jag är nu inne på min femte vecka med antibiotika vilket gör att jag är tröttare än vanligt.Jag har tappat 7 kg vilket är bra men kanske på fel sätt. Dessutom har bakterien i sin fas två satt sig i mina muskler och leder vilket gör att jag har stora svårigheter att gå..Trots detta försöker jag upprättahålla mitt jobb.Men sent kvällstid när jag jobbat med bloggen har jag inte orkat,,,ursäkta för det -jag hoppas jag kommer igen. En fråga som debatterats är den nya lekplatsen i Stadsträdgården.Så här blir det.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Kära nån vilken otur. Krya på dig. Instämmer med "föregående talare": Du behövs på barrikaderna ! :D
AM

Ann-Mari Ö - 19 maj 2009 00:00

Trist Kjell!! Krya på dig! Själv tar jag en tur till Kreta om några dagar, / Kicki

Kicki - 16 maj 2009 00:00

Krya på dig :D

Du behövs ! Inte minst för Lidköping.

Ha det gott

vänligen

Göran Larsson

Göran Larsson - 11 maj 2009 00:00