Bloggmeny

ITM och Iatto forum.

fredag, 30 oktober 2009 14:18, Politik

Det är har blivit några fler resor än vanligt för mig den senaste tiden.Syftet är att skapa jobb.Emellan resorna har jag fått koncentrera mig på mängder av möten för att få tiden att gå ihop.Jag har inte haft tid eller ork att uppdatera,Blev vald till ordförande i stiftelsen International Trade Management förra året. Som ni hör av namnet är det internationell verksamhet, Vi har kontoret i Lidköping och verksamheten är delvis här. Det handlar om handel och försäljning. Vi utbildar exportsäljare från hela världen och vi samarbetar med internationellt erkända professorer avseende kunskap. Det är mycket stimulerande att få ta del och umgås med internationella kunskapsbärare.Just nu pågår en konferens och utbildning i Cannes - Frankrike med deltagare från hela världen. Stiftelsen har under våren drivit utbildning för de Karibiska öarna. Denna har vart förlagd till Barbados med deltagare från Trinidad/Tobago-Jamaica-Haiti och Barbados.Deltagarna kommer från privat näringsliv och de skall till Lidköping på Söndag för vidare utbildning och studiebesök. Vi har arbetat fram ett samarbetsavtal mellan ITM Lidköping och Jönköpings International Businnes school. Exportstiftelsen ITM arbetar gentemot små och medelstora företag.Med avtalet kan vi nu börja samarbeta och få ihop teori och praktik. Här signar vi överenskommelsen.Niclas Adler.Professor och rektor på JIBS.Avtalet.Under forumet träffar man många trevliga bekantskaper. Jag har tidigare visat bilder under Kjell i minglet. Har legat lågt ett tag eftersom jag fått sura och elaka kommentarer.Skit får jag ändå hela tiden. Här kommer dock,,lite goa bilder..ler.. Anika från Trinidad deltar i utbildningen. Katarina Kilter. Dr Fons Trompenaar - Den mest roligaste akademiske föreläsaren jag någonsin lyssnat på. Man sitter och skrattar sig igenom hans föreläsningar. Ämnet är managing cross cultures.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Låter otrologt spännande och framför allt ger hopp för oss om ett jobb som inte har.Önskar dig lycka till med alla dessa resande och kontakt nätt skapande:D

Anna K. Ejstes - 01 november 2009 00:00