Bloggmeny

Ishallen igen...o rörstrands höghus

onsdag, 29 november 2006 22:19, Politik

Anledningen till att jag blir ännu mer irriterad i ishallsfrågan är medias rapportering efteråt.Man kan verkligen ifrågasätta hur det är ställt.De borgerliga fick alla positiva rubriker trots att man inte föreslagit en enda krona till en ishall.Däremot föreslog man en nedskärning på 5 miljoner i drift.Vi föreslog att pengar motsvarande 50 miljoner skall avsättas och det blev beslutet som de borgerliga reserverade sej emot.Vi borgerliga vill gå före o visa vägen sa man och fick rubriker.Jag fattar inget,,Vilken BLUFF och både Lidköpingsnytt o NLT gick på det.Man gick ju emot.Läser att Villa fansen jublar åt de borgerliga.Detta är vansinne....Pust.Får en del frågor hur det går med höghus..Tittade upp när jag gick över körbron och fick se ett höghus på Rörstrandsområdet. Har aldrig tänkt på att man ser det så väl.Här i detta hus skall det bli restaurang...jag hoppas i 8 våningar..ler.. Sen måste jag börja min HYLLNING till Linda Sundblad. Hennes solodebut som artist är Kanon.Grattis Linda o alla runt.Utan tvekan det bästa som någonsin framställts av en Lidköpingsbo,visserligen bosatt i San Diego numera men ändå.Wennerberg kan slänga sig i väggen..ler...Nu har vi mer att vara stolta över i Lidköping.www.lindasundblad.se


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Det är inte alltid lätt att veta vad som sägs, men visst är det lättare att sitta i ledningen och kunna efterkonstruera verkligheten som man själv vill uppleva den.
Speciellt om man tycker att man inte är med i matchen....

Piff - 04 december 2006 00:00

Jag gick inte på någon bluff - jag tycker Carin Lexmons uttalande var en sensationell omsvängning i frågan, och de övriga borgerliga stödde henne. Jag var så överraskad att jag faktiskt särskilt frågade henne om det var Gullspångspengarna som menades med ordet "kapitalet". Det var omsvängningen som var nyheten - var omsvängningen bluff?

Björn Smitterberg, Lidköpingsnytt - 01 december 2006 00:00

Hej!Jo,jag kan verkligen hålla med att media framställer "ishallsfrågan"till fördel för moderaterna.Tur att man inte går på det själv utan verkligen läser och förstår fakta innan man säger och skriver sina åsikter m.m.Lycka Till!!

Lucia - 30 november 2006 00:00