Bloggmeny

Ishallen igen,3,stockholm

söndag, 03 december 2006 02:21, Politik

Fick ett inlägg från smittenberg där han anser att de borgerliga gjort en omsvängning.Så här är det:Sedan över 10 år tillbaka finansierar vi alla investeringar i Lidköping med "Gullspångskapitalet". Alla partier har uttalat sej positivt till ishallen redan under valet.Ingen nyhet. Alltså tar vi pengar ur kapitalet till detta. Skillnaden var att vi som styr föreslog ett belopp motsvarande 54 miljoner till en ishall...De borgerliga reserverade sej mot detta o föreslog en nedskärning.Ändå fick de rubrikerna... Jag var i Stockholm en snabb sväng i helgen.Stockholm växer snabbt(ett Götene bara i år) och det märks på trafikkaoset.Överallt är det fullt med folk och långa köer.I Lidköping pratar vi om handelsindex hit och dit,I Stockholm sprang jag på Lidköpingsbor hela tiden (det gör jag iochförsejöverhelajorden..ler)Nej,,,då är det skönt med Lidköping o livskvalité. Tog ett foto som får symbolisera Stockholms Jul.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*