Bloggmeny

Ishall o Villa -Boltic.

måndag, 27 november 2006 23:29, Politik

Idag skötte sej Villa klacken som en klack skall göra.Tack.Villa vann med 8-4 mot Boltic.Ett lag som Villa bara skall köra över. Fotot ovan är mål 8.Bollen är på väg in i mål men det syns ej på denna lilla bild.Jonas Gustafsson sköt. Sen var ju min idé om att heja på domaren lysande.ler.. Tänk vilken klack vi skulle ha då..och vad rooligt.. Det finns ju nåt som heter ironí som tas emot med ett skratt men biter ibland hårdare...än dumheter. Idag hade vi heldag om budgeten 2007-2009 i Lidköping. En stor fråga var ishallen där det var nödvändigt att avslöja Moderaternas oärliga fritidspolitik.Debatten var hög och när jag drar på lite så skriker Carin Lexmon att:SÅN ÄR HAN....när de blir fullständigt avklädda.Moderaterna med stöd av de övriga borgerliga föreslog 5 miljoner kr mindre till fritiden/år.Samtidigt säger de att de har pengar till en ishall.De måste skära ner först men berättar inte vart. Jag kan säga direkt att vi inte vill bygga en dålig islada,dragig,kall o fuktig bara för att det skall byggas till varje pris billigt.Bygger man med någorlunda kvalité är vi uppe på minst 120 miljoner. Driftkostnad ca 15 miljoner.sen måste alliansen spara 5 miljoner så totalt skall de få ihop 20 miljoner/år. Inte trovärdigt o väldigt amatörmässigt framlagt. De är som ivriga 1:a klassare o talar om blåslampa. Deras agerande skrämmer iväg tänkta sponsorer som inte vill ha partipolitiskt träta o oenighet.Tyvärr ni bandyälskare så riskerar idén gå i samma politiska dike som det gjort i Vänersborg där partierna har sagt nej till en bandyhall med en privat sponsor. Nu hoppas man på enbart kommunal satsning.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Har i alla tider röstat på sossarna, och gjorde så i detta valet osså. Att borgarna har många märkliga idee'r har vi vetat länge, men att sosssarna, med dig i spetsen, nu sällat er till denna skara känns trist. Läser man vad som skrivs om er debatt igår så känns inte borgarnas argument som mest märkliga utan era. 120 miljoner för en hall!!?? Visst, men då har ni byggt en OTROLIGT fin hall. Det behövs väl inte initialt. Det kan man väl bygga ut efter hand!? 20 miljoner i driftskostnader.....tjena,,,det är mer än vad globen i sthlm kostar per år.Jag älskar bandy och Villa i synnerhet. Om laget ska överleva i eliten, speciellt med tanke på att seriesystemet snart läggs om, så måste en hall komma till stånd. Blir det ingen hall så kommer bandyn att dö ut i Lidköping inom ett årtionde.

Jock - 28 november 2006 00:00

En artikel om en planerad bandyhall i en kommun som blickar framåt! :-o

http://www.ttela.se/?article=27116

Gunmaj - 28 november 2006 00:00

Tack för berömmet av klacken Kjell. Så behöver det vara.

Kalle S - 28 november 2006 00:00