Bloggmeny

Invigning Biogasmacken

fredag, 02 februari 2007 17:55, Politik

Idag invigde vi biogasmacken i Lidköping. Det är 96 år sedan den första bensin macken invigdes i Sverige.Det är nu tid att säga farväl till bensinbilen. Bensinmotorn skulle aldrig ha uppfunnits eftersom den kommer att ta död på mänskligheten om inget görs snabbt. Med ett välriktat konfettiskott invigde landshövdingen Göte Bernhardsson anläggningen. En lång rad gäster -Här ser vi till vänster Leif Blomqvist från Göteborg.Regionråd, ordf i Västtrafik. Leif informerade mig att man nu köper in fler nya tåg till Kinnekullebanan.Kanon... Skara nya kommunalråd Charlotte Nordström syns också här bl.andra. Skara arbetar också för en gasttank vid Vilan.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*