Bloggmeny

Investeringsberedning

onsdag, 31 oktober 2007 10:38, Politik

Sitter på investeringsberedning och pratar om alla behov som måste lösas inom fem år. Ett nytt äldeboende måste tidigareläggas till 2009.Det kostar ca 40 miljoner att bygga på Ågårdens vårdcentrum.Sen kommer ett gruppboende på Majåker för 8 miljoner. Stora pengar totalt.. På Råda Mosse skall vi bygga en förskola för 26 miljoner. Ute i Sjölunda skall vi bygga en förskola för ca 20 miljoner.Typiska måste frågor som skall prioriteras före sporthallar.Detta är lagstadgad verksamhet. Infrastruktur måste hela tiden ha pengar. 9 miljoner till rondell och ombyggnad Fiskaregatan. Fiskaregatan ner till nya Rörstand kommer att stängas av rätt snabbt för ombyggnad.Resecentrum är överklagat igen av Ingvar Rydqvist. Fullständigt obegripligt eftersom syftet bara är att ställa till jävelskap. Tragiskt. En höstbild från Lidköping.Nu väntar vintern.Lifes goes on. Vinter lär det bli även för vår regering.Det verkar kallt nu. Jag tyckte att den gamla sosseregeringen hade för många affärer. Men Reinfeldts gäng har åstadkommit mer på 1 år. Dessutom mest självförvållat. De har inte haft nån Tsunami att hantera. Dricka 21 glas vin på krogen verkar inte vara så smart. Jag själv nöjer mej med 3..ler...


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej Kjell, Du tappade precis en väljare i nästa val. Att häva ur sej sådana påhopp på folk som du gjort i dagens blogg fick mej att tänka om. Kanske inte lämpligt att av en ledande komunalpolitiker? Lägg upp kostnaderna då? så folk kan få chansen att bli lika kunniga som dej...

J J - 02 november 2007 00:00

Heja Kjell äntligen en kommentar med riv i !!;)

Anette - 02 november 2007 00:00

Utgår då från att vi inte längre låter oss pressas av bandylobbyn och bankintressena kring föreslagen arena. Konstaterar att bl.a. diftskostnaderna blir alltför höga.
Ingvar Rydqvist ska naturligtvis ha sin självklara rätt att överklaga. Men som en studie vore det emellertid intressant att få veta hur många årsverken hans inlagor genom åren motsvarat i skattekronor för kommunen. Kanske hade det rentav kunnat räcka att driva en liten bandyhall ???

Agne Gustafsson - 31 oktober 2007 00:00