Bloggmeny

Intresset ökar

fredag, 07 januari 2011 12:42, Politik

Nätanvändandet ökar hela tiden och därmed också antalet läsare. För min egen del är det runt 13.000 inlog per månad på denna sidan. Ser att det smids planer på att starta ytterligare en nättidning i Lidköping. Namnet är det synnerligt dåliga Nytt i Lidköping. Eftersom det redan finns Lidköpingsnytt så är fantasin 0. Initiativtagaren gillar inte mitt sätt att skriva. Han får väl ringa till min skollärare som lärde mig skriv som du talar. Han gillar inte Entos som ansvarar för min sida heller utan tycker jag skall byta så att han får jobbet istället. Det delar han med andra nätbolag som mailar mig och påstår att de är bättre och för den skull så skall jag byta bolag. Dessutom kan jag läsa att jag hyllar en narkotikadömd för att jag visar en video med Plura nedan. Synnerligen långsökt tarvlighet vill jag påstå. Jag visar en musikvideo och gillar Eldkvarn och dess sångares musik.Jag gillar Rolling Stones också. The Doors. Jimi Hendrix..jaa listan kan fylla denna sidan. Kan man inte skilja på sak och person skall man inte försöka starta en tidning. Man skall inte syssla med politik heller för den delen. Det har jag sett bra bevis för. Däremot är jag väldigt glad för att min "tidning" regelbundet besöks av runt 13.000 Det är en bra grund att stå på för utveckling. Tack. Jag har många idéer att göra denna sida ännu bättre men som sagt,frågan är hur mycket jag vill betala för det. Man kan ha varierande dagsform avseende synen på all snö som kommer och ställer till problem men visst blir det snyggt. Ja,,med att visa en bild på Magnus Gabriel De La Gardies jaktslott så riskerar jag att anklagas för att hylla en despot och en man som inte var demokrat men det är smällar man får ta...ler. Köpte mig en Keith Richards hatt på en outlet i Chicago. Om man nu får nämna en sådan suput. The Politicians repar för fullt med fem mans sättning och där Kenneth blir multimusiker nu även på synth. Nu skall det bli Gimme some lovin...Spencer Davis gamla hit...Bilden ovan är tagen i en paus vid ett spel på en nöjeslokal i Lidköping. Att vi spelar 1.30 för en publik som är i fullt drag dansande skulle nog flera få uppleva. Det finns världar som inte så många lever i.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Mycke att fira nu!
En välförtjänt valseger, ny partner, 13000 besök på bloggen pr. månad och nu kan vi hoppas på nya Villasången med polticiens.
Grattis Grattis lennart. a.

lennart.a. - 07 januari 2011 00:00

Jag bockar och tackar för omnämnandet Kjell. Ber om ursäkt att jag har dålig fantasi när det gäller tidningsnamnet.

Du har dock fel i att jag inte gillar Entos, de är riktigt bra på det som de är bra på. Det har inte varit min mening att ta jobb från Entos, utan endast att hjälpa dig få en bättre plattform att blogga ifrån.

Jag tackar för din feedback och hoppas du fortsätter läsa Nytt i Lidköping.

Johan - 07 januari 2011 00:00