Bloggmeny

Intressanta åsikter från alla berörda.

tisdag, 16 november 2010 23:32, Politik

Intressant och höra åsikterna ang orsak till Sossarnas dåliga valresultat i riket.Det är ingen personfråga säger både Mona Sahlin och Baylan.Vi har gått med förlust i flera år så det måste vara vår politik. Samma säger karriäristerna som väntar i vassen på sin tur att ta nästa steg.Jag är en av få (jag har min framtid bakom mig och vågar säga vad jag tycker) som säger att det till övervägande del är ledarskapets fel. Göran Persson var trött i förra valrörelsen och bad mer eller mindre väljarna att få slippa.Ingen bra valrörelse. Mona och C/o tog en rad felaktiga beslut i valrörelsen och verkade också tagen och trött stundtals. Skatteutspelet var ett sådant exempel. Att släppa kärnvärdena var ett antal misstag. Vi släppte inte kärnvärdet arbete i Lidköping. Vi presenterade en trovärdig näringspolitik för fler jobb och vann på det. Sedan kunde man läsa åsikter att det var fel på politiken och att det mesta skall analyseras och ändras. Jag gick ut igår i Västnytt och sa att det måste vara tokerier. Idag kom en rättelse från ledarna i valanalysgrupperna att det inte alls var tal om att göra om politiken i grunden,,bara korrigeringar. Sedär jaa...Nu är det helt plötsligt inte fel på politiken..och det är inte fel på ledaren Mona....En stilla undran ?? vad var då problemet.. Detta är en elbil från Volvo. De tror stenhårt på elbilen och har jobbar hårt med att få fram den på marknaden. Lidköping är en av få kommuner som är medlem i Svensk-Amerikanska handelskammaren. Jag deltog i SACC.s E days i Göteborg. Där var Volvo och presenterade sina planer. Intressant - Undrar just hur det går med Volvos motorfabrik i Skövde på sikt.De lär inte tillverka elmotorn. För en elbil är inte alls lik en konventionell bil. Volvo har löst säkerhetsaspekten med batterierna vid krock.Man måste utbilda alla reparatörer.Hela infrastrukturen med laddningsstationer är ej löst. Men visst är det framtiden. Förövrigt tackade jag just nej till att debattera emot Gudrun Schyman i Rapports Debatt. Ämnet är tvingades Mona Sahlin bort p.g.a att hon är kvinna. Jag skulle vara nej svaret....ler.. Torbjörn Rundkvist var med i Göteborg. Visar en hockeyklubba i plast och textilväv..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Ja det kan verkligen undra?8o|

goran. kjork. Swipnet@. se - 17 november 2010 00:00