Bloggmeny

Internationell utbildning o SAS.

tisdag, 29 maj 2007 01:10, Politik

Den senaste veckan har Lidköping gästats av 40 utländska företagare som genomgår en exportutbildning i regi Exportrådet och Lidköpings kommun. En av delegationerna är från Namibia och jag har träffat dem nere i Windhoek som jag skrivit om tidigare. En annan delegation är från Norge och flera kommer från Nord Norge.Norr möter Syd och man åker nästan rakt ner eller upp,över halva vår värld.Förutom att man studerar i Lidköping besöks självklara mål som Läckö,Spiken, tur med Sigrid Storråda och de flesta restauranger.Vi säljer in Lidköping med det bästa vi har för besökare men sedan finns det representanter för oss själva som omöjliggör. På Rådhuset vid torget har man bestämt att man inte länge får vara fler än 20 personer.Brandrisk.Jag tycker det gått för långt med alla regler som bara hindrar men som inte har ett dyft med saken att göra.Hur troligt är det att det startar en brand i Rådhuset och att 40 personer inte kan ta sig ut?? Vi brukar ha teaterspel med "De La Gardie" som gäst men Rådhuset är stängt.Grattis. Björg berättade att hon har 5-6 timmar med bil till Kiruna.Bor alltså norr om Kiruna,,ler.Jag kommer till Tyskland på samma tid från Lidköping. Namibierna trivs mycket bra i Lidköping och lär sig en massa.Dessutom mycket trevliga med sång o glädje. Sen har vi haft SAS strejk-Får symboliseras av Laura som numera jobbar på SAS,. Alltså.,,, jag brukar flyga med SAS och jag tycker tvärtom att personalen verkar ha det rätt lugnt.Men det är väl olika perspektiv.Nu fick man 10.4 % på 38 månader,det var dåligt dock.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*