Bloggmeny

Inte på topp

söndag, 30 november 2008 11:41, Politik

Det kommer att ta sina månader innan jag är tillbaka i full form. Bryter man en fot tar det flera månader, samma med andra ben givetvis även om det inte syns.Men det känns. I synnerhet när det sitter i ansiktet/huvudet.Har dock minskat ned från 15-16 timmar arbete till 10 för att ta det lite lugnare. Bloggen har blivit lidande på det.Måste återgå till bilden nedan från torget.Det är ett vykort som jag köpte häromdagen. Som ni ser är Rådhuset inte rött.Det var dåvarande stadsarkitekten Patrik Darling som ändrade färgen från grågul till röd.Måste vart nån gång på sjuttiotalet. Den här trista varianten av gul var väldig vanlig förr. Mitt eget hus på Grevhusgatan hade sammma färg. Jag hittade färgen under en skylt.Bilarna är ett bra exempel att Lidköpingsborna har blivit rikare på 40 år. Man ser flera Volkswagen,några PV 444.En Volvo Amazon. Opel Kadett - Opel Rekord och en Renault. Bilden är tagen tidigt på morronen och den riktiga kommersen har inte startat.På torget står det en Volvo Duett som var en vanlig bil för torghandlare. Antalet grönsakshandlare var stort och torgstånden var väldigt enhetliga.Försäljningen var koncentrerad till mitten av torget och där Stenportsgatan övergår till torg fanns det ingen försäljning alls. Dansbandskampen rullar vidare och jag följer det hela mest p.g.a den starka Lidköpingsanknytningen. Nova med Cathrine Nycander som sångerska åkte ut direkt. De presenterades som ett band från Bergslagen samtidigt hade man varit uppe i vattentornet och filmat över Lischöping och Kinnekulle. Verkade ologiskt för mej. Mycket i denna tävling handlar om vilken stöd ett band har från sina hemtrakter.Lars Kristerz spelar inte bra alla gånger och borde åkt ut. Men hela Norrland röstar i nån form av landsbygdsstöd... Cathrine har en väldig bra röst och har framtiden för sej trots sågningen. Cathrine blir sågad av delar av juryn i dansbandskampen. Nu hoppas jag att Scotts håller ända fram till finalen. Kindbergs kommer in nästa vecka. Synnergren arrangerar bussresa till Strängnäs. Heja Lisch. Jaa,,Cathrine är dotter till Kenneth Lundell.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*