Bloggmeny

Inte lätt och va på topp...ler

onsdag, 30 april 2008 00:23, Politik

Den influensa jag drabbades av var en hård sort. Jag har inte vart så här sjuk på 25 år,vilket gör att det kommer och ta en tre veckor innan jag är tillbaks i normal form. Jag hostar och snorar och känner mej som en zombie.Något fotograferande har jag inte haft ork till.Ber om överseende på denna blog. Jag besökte vårdcentralen men där var det som vanligt.Det ger sällan så mycket. Har man kommit till min aktningsvärda ålder har man varit med om det mesta och vet när det är dax för medicin.Man vet också vilka mediciner som funkar bra o,s,v. Läkaren var i ung ålder, han förklarade att någon penicillin inte var aktuell även om jag hade bakterieinfektion. Orsaken var att jag kissar ut det antibakteriella i Vänern och man måste tänka på miljön...Grattis tänkte jag..Man får släpa sig fram i tre veckor för att tänka på Vänern.Nya tider stundar..ler...Annars går Sparbanken Arena in i en fas där vi snart skall få reda på vad anbuden gett. Sedan är det såå typiskt Lidköpingsbor..Här har varenda kommun i flera års tid dragit momsen två ggr eftersom det vart lagligt för kommuner. När det var Lidköpings tur börjar man och ifrågasätta och anmäla om det var rätt till skattemyndigheter och regering. Nu blir det ännu svårare att uppföra det som var tänkt.Men jag jobbar på..fortfarande är det inte slut på idéer hur vi skall lösa detta.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*