Bloggmeny

Inte ett öre till E 20.

lördag, 13 september 2008 10:40, Politik

Moderaterna och framförallt Cecilia Widegren gick ut med kritik emot den tidigare regeringen avseende vägpolitik.Rösta på oss så kommer vi att förbättra E 20 var budskapet.I regeringens offensiv för att vinna tillbaka röster hade många trott att det åtminstone kunde komma några miljoner till E 20. Men nej...Inte ett öre...Prata går bra,,det är handling som räknas. Jan-Erik Wallin-Moderat från Vara har misslyckats med att övertyga sina partikamrater eftersom Wallin är ordförande i E 20 gruppen.Jan-Erik skall dessutom försöka övertyga privata investerare att lägga 750 miljoner i Larv.Vara säger att man är beredda att satsa 15 miljoner i drift.Motsvarar för Lidköpings kommun 30 miljoner.Minns debatten i Lidköping där många inte ville lägga 12 för en arena. Till skillnad från Vara är vår arena realistisk. Det finns väl ingen seriös som tror att man kan få ihop en miljard i Larv.Verkar larvigt...Hästprojektet har svällt och blivit för stort.Med en driftkostnad på över 100 miljoner som någon måste betala säger det väl sig självt. Märkligt att Vara som demonterar ner skola,vård o omsorg så att innevånarna flyr till Lidköping inte inser detta. Ännu märkligare är det att Socialdemokraterna i Vara som borde värna om Varas struktur med många småorter inte ser detta. Jag har försökt att öppna ögonen på Sossarna i Vara att man inte kan dra igång något som kostar 100 miljoner i drift men fått till svar att: Du behöver inte bry dej om Vara,,,skött du ditt istället..ler... Bort från politik och trista händelser är det trevligare att träffa sina barnbarn ibland.. Här är Liam som nästan är en kopia av mej i motsvarande ålder. I Likhet med mej vill han hellre umgås med vuxna och hjälpa till med allehanda sysslor än leka. När barna lekte på Rådagatan på femtiotalet tyckte jag det var mer spännande att hjälpa fastighetsskötaren med att sopa och städa..ler... I samband med Porslinsfestivalen så träffade jag Anette Florén-Vi har inte setts på 35 år då vi umgicks rätt flitigt under gymnasietiden.. Anette har varit verksam i Göteborg hela tiden men våra vägar har inte korsats förrän nu. Ännu en bild från Rörstrands museum. Min far var gravör på Rörstrand och kan ha graverat nån av de kopparplåtar man visar.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*