Bloggmeny

influensan och rydqvist.

tisdag, 25 mars 2008 13:59, Politik

I torsdags blev jag liggande i influensa,,med feber och alla symtom. Ligger efter med allt och påsken firandes sängliggandes,,,var längesen jag var sååå sjuk. I förra veckan träffade jag Ingvar Rydqvist, mannen som överklagade resecentrum trots att han inte hade rätt till det. Jag har känt Ingvar i flera år och har inget emot honom, däremot så gav jag honom en omgång här eftersom det var dumt att överklaga o fördyra hela resecentrum arbetet. Nu pratade vi ut,,jag är inte långsint och en ursäkt är inga problem för mej.Så nu är jag och Ingvar på speaking terms igen. Ingvar är helt övertygad att kommunen kommer att få baxning i en annan prövning han nu har fört vidare i rättprocessen.. Ingvar verkar gilla att skriva till rättsinstanser...ler.. Själv har jag fullt upp med alla ärenden.Kommer nya hela tiden. Idag hade vi en genomgång över de alternativa energiformerna som diskuterats på sparbanken arena. Inget av solenergislagen är ekonomiska,frågan är om man skall ta kostnader i ett hallbygge där kostnaderna skall hållas nere bara för att vara hip.Vi får se,solceller skulle kunna gå. Annars var det nya besked ang köldmediet.Nu verkar det som om vi inte behöver byta ut hela rörsystemet på befintlig bana. Vi kan använda det vi har genom att späda ut ammoniaken med vatten. Helt plötsligt sparar vi många miljoner.. Kenneth Lundell passade på och fylla sextio under veckan. Grattis.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej Kjell,
Vad bra att problemet kring köldmedium är ur världen. Nu kanske det går att utveckla de andra isytorna som det var tänkt från början. Det var ju kostnaden för nytt köldmedium som var argumentet mot att tex. bygga ut lilla rinken. Tänk vad bra det skulle bli, vilken skillnad det skulle göra föra alla dom ungdomslag som har sina träningar där!

Hoppas du kryat på dig.

Sture - 27 mars 2008 00:00

Hej Kjell !

Jag känner flera som har mått dåligt i the flue !
Men du verkar återstäld nu vilket är bra.
Tack för facebock mailet f.ö.. kul...

Jag tycker förståss att detta med solceller skulle vara viktigt att kunna åstakomma på
denna arena och det skulle förståss var klimat-hippet men också klimatsmart och bra för kommunen ur ett helhetsperspektiv .
Vi är ju nu 2,a som klimatkommun men vi ska sikta till 1,a platsen och gå förbi det S styrda Trollhättan !
Tykte att jag skulle maila detta till dig :P

Sticker till Stockholm i helgen och träffar bl,a Maria och Peter,,, ,,,kanske ska bjuda dem till vår vackra klimatsmarta stad
ha det gott

mvh
mp Göran

Göran Larsson - 25 mars 2008 00:00