Bloggmeny

In i det sista -Storstryk i valet ,men inget lärt sig.

söndag, 28 november 2010 21:48, Politik

In i det sista,innan avgången så kör Oppositionsrådet Lexmon med samma stil som medfört fem (5) valförluster i rad i Lidköping. Inget har man lärt sig. I förra veckan la man en budget för 2011 där man ville spara över 35 miljoner utan att ha en aning om hur detta skall gå till eller vart man skall spara. Man redovisar inte vem som skall sägas upp eller vilka verksamheter som skall läggas ned. Istället har man mage att föreslå en större investering på tillagningskök med åtföljande driftkostnader utan att ha pengarna. Man måste spara ytterligare 3-5 miljoner för att kunna genomföra sitt förslag. Är detta trovärdigt?? Vi säger att vi kommer att införa tillagningskök men vi gör det när ekonomin tillåter. Då får vi kritik från dem som borde se om sitt eget KORTHUS. Har aldrig skett i modern tid att det legat en sådan här snöhög på torget i November. Troligtivs aldrig någonsin. Tyvärr kunde jag inte ta kort på mig själv utan ni får nöja er med mina barnbarn. Vinterbild från snöhögen.Ett anrikt konditori. Här sitter jag med ett trevligt gäng. Fick en fråga på LN om jag överhuvudaget träffar andra människor än Sossepolitiker.Eller det var väl ett påstående snarare som gick ut på fördomsfullt att politiker inte är vanliga människor. För egen del så finns det massor med vänner som inte är politiska och som ser mig som den person jag är.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

That's not just the best awnser. It's the bestest answer!

Randhil - 22 april 2011 21:51

Åja,
ta inte i för mycket herr Hedvall. I Kina har man också planer, så bra planer att man snart är den viktigaste ekonomin i Världen. Dessutom har man med kinesiska statens hjälp köpt Volvo personvagnar.Det fanns nog en plan med det, även om den inte var 5 år gammal.
Förresten har nog alla storföretag planer - hur skulle de annars kunna bedriva sin verksamhet.
Nu tror jag att herr Hedvalls inlägg är ett exempel på hans drastiska debattkonst - att raljera och överdriva - där det göms en hel del humor, som tyvärr många förbiser.

gammalsosse - 30 november 2010 00:00

Det finns inga planer fram 2014 dvs tre budgetar framåt, kan du inte bara erkänna att detta var valfläsk från de rödgröna?

PM - 29 november 2010 00:00

Valfläsk?? Sådan har vi aldrig sysslat med.
Jag är mycket skeptisk till s,k långtidsplaner. Jag tog initiativet till minska från fem till tre år.
Kommunismen är väl svaret nog för detta.
Jag ser även dessa tre år som enbart ett ramarbete att förhålla sig till..Oftast har de inget med verkligheten att göra avseende pengabelopp.
Vi vidhåller bara det vi gick ut med från första början.Vi gör det i den takt som ekonomin tillåter. Överbudspolitik och kommunistplaner ägnar sig Moderaterna åt i Lidköping. Här är den omvända världen....

kjell hedvall - 29 november 2010 00:00

Kommentaren valfläsk är lite sent ute. Om nu oppostion hade något trovärdig fläskbitsalternativ 2010. Den bedömningen stod väljarna för. Politiskt är kommunalrådet realist och lovar vad han kan hålla t.o.m. skattesänkning i svår tid. Valet är nästa gång 2014 då bör oppossitionen ladda med minst flera ton trovärdigt klimatanpassat valfläsk. Risken/glädjen är annars stor att S får relisitska C:a 62% av rösterna. Kommunslrådets politiska populäritet bara växer och växer. Hejar på Kjelle och Vänstra miljöklimatet får då möjligheten att klara sig själva.
Lycka till l.a.

paridon - 29 november 2010 00:00