Bloggmeny

ICA konkurs-Mer fåglar..ler

söndag, 20 maj 2007 22:30, Politik

Vi hade en stor debatt för några månader sedan var nästa större köpområde skulle förläggas.Nu blev det Änghagen om markfrågorna kan lösas.Konkurrensen i livsmedelshandeln är stor.För mig är det förvånande att ICA låter en medlemshandlare gå i konkurs.Är det inte en av huvudidéerna med ICA att man skall stötta varandra.Att skita ner sitt varumärke för en brist på 2 miljoner är obegripligt.Man är väl själva fodringsägare också??Detta sker innan Netto har öppnat sin butik i Rådarondellen.Nettokedjan delägs av ICA så man konkurrerar med sig själva?? Vi har en (1) marknad i Lidköping så vem blir nästa som måste slå igen?? Vi har fri handel och fri konkurrens,det förutsätter väl att aktörerna, i detta fallet ICA tar sitt ansvar. Jaa.detta är ingen anka som symboliserar ICA,ler.. utan en and i Stadsträdgården. Samhällsbyggnadsnämnden har nu beslutat att inte uppmuntra matning av änderna.Något förbud blev det inte och det är bra. På torget där "Göteborgarn" brukar stå o ropa ut sina blommor hade detta par slagit sig ner.Inspirerad av blomsterutroparen tyckte väl måsparet att de också kunde väsnas.. Idag var vattenskulpturen vid Gamla stadens torg riktig vacker. Liksom tulpanerna i Stadsträdgården.Det är Linné år


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*