Bloggmeny

Huset .att hyra..Tennis

fredag, 11 februari 2011 21:34, Politik

Eftersom jag arbetar för att stärka besöksnäringen har det varit mycket intressant att själv få pröva den marknaden. Mitt hus på 60 m2 har varit på turistmarknaden sedan Maj förra året.Sedan September har det stått tomt. Priset att hyra är 300 kr/dygn. Jag ser att mina konkurrenter som Stadshotellet eller Edward tar 1500 kr. Hos mig kan man ta med sig hela familjen eller kompisar för 300 kr. Ändå står det tomt. Mycket märkligt.Min sängkammare håller mycket hög klass. Nu kör jag sommaren ut,sedan får jag hyra ut till kallhyra igen. Kommunen satsade nästan 10 miljoner på att bygga till hos Tennisklubben. Blev mycket bra. Snygg entré. Egen butik. Genom nybyggnadens utformning kan man tro att hela hallen är nybyggd.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*