Bloggmeny

Hus i Rockford och Forshaga-West Sweden.

fredag, 04 maj 2007 22:01, Politik

NLT,s artikel om hus i Rockford tar väl priset på en "dålig" story.Carin Lexmon har blivit visad ett hus?? säger hon i NLT. Hon måste ha gjort en egen resa.Jag blev inte visad något hus men det är möjligt att Carin hade en egen date med husmäklare i Rockford,ler... För hon säger också att huset var i dåligt skick.så hon har tydligen besiktigat huset inuti,,Jaa..Man har alltid något att berätta när man gör en resa.Här har Carin kokat ihop en story som inte är sann.Jag måste ifrågasätta om det lönt att ha med oppositionen på resor och annnat eftersom de missbrukar sitt förtroende.Däremot så tog jag ett foto på Kenneth och Tommy med huset i bakgrunden.Kommer här... Jag har tillbringat gårdagens kväll och idag med att vara på möte med West Sweden.Kommunernas Eu organisation i VästSverige-Värmland o Halland.Jag sitter med i styrelsen.EU intresset ökar, också viljan att söka pengar.Det är många miljarder som går Sverige förbi för att många inte bry sig om EU,s möjligheter. Det är sällan man är i Värmland,vackert naturligtvis nu i vårtider.Ett tjärn utanför Deje. Sen så åkte jag hem från Forshaga,var med om flera hårresande tillbud som lätt hade blivit olycka om jag inte vart på min vakt.Den värsta kommer här. När man svänger ut från Mariestad och ut på E 20 så sitter det en kamera efter 500 meter. När jag svängde ut så låg NCC bilen framför mej men la sig i höger påfartfält..framför mej hade jag en bil som körde i 70..eftersom jag inte kunde köra om..så kom NCC bilen upp och körde tätt vid sidan av mej.50 meter efter cameran så tränger föraren helt sonika ut mej,jag fick tvärbromsa för att undvika en kollision.när han fick fritt så körde han om 70 km bilen,,på bilden.. Idag var det en nyhet att taxiföreare inte klarade körprov..undrar hur många skulle klara det bland övriga bilister.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*