Bloggmeny

Hur går det min din blog

fredag, 28 december 2012 22:38, Politik

Funderat en del var lusten att blogga tog vägen...Är väl som en musiker som inte kan prestera några hits längre eller författaren som tappat lusten.

Det är lika bra att du lägger ned blogen  var en kommentar...kanske det..Jag väntar  lusten...Frågan är hur länge man skall vänta--Det har inte kommit någon God Jul hälsning det får bli Gott Nytt År istället...Med den regering vi har finns det massor att kommentera...Centerpartiets utveckling följer jag som bekant i min blogg..Annie Lööf skulle bli den unga fyndet som skulle lyfta partier...Jag såg direkt att det skulle bli ett sänke...Sänket ligger nu nära att Centern får svårt att stanna kvar i riksdagen...En senstation om det skulle uppstå...Givetvis ser vi med alla stolleförslag som kommit från Centerpartiets idégrupp att det inte enbart kan vara partiledarens fel...Vad har man fått i för folk i partiet och varför har man accepterat att de nått höga positioner...kan detta ske inom Socialdemokratin ?

Inte ännu men visst kan det ske..Nedtoningen av idéologier är en bov i dramat...Om man inte utbildar eller håller idédebatten levande över tid  dör alla idépartier.

Vem ansvarar för idéologin inom S idag.??? När såg man ett rungande ideologiskt utspel från S? Kommunalpolitiskt har man gett upp idéologierna i många

stora kommuner,Man har kapitulerat för borgerlig idégods och kapitalismen.I Lidköping har vi hållt fast vid vår idéologi och rönt framgång med det.

Jag vet inte hur många gånger borgerliga representanter varit uppe i Kommunfullmäktige och frågat ? Varför kan ni inte pröva våra förslag.

Svaret har varit enkelt, vi har våra idéer och ni följer kapitalet...Vi fick majoritet i demokratiska val och följer det vi fått stöd för..

Bilden som är vacker får representera snöhelvetet i december 2012....


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*