Bloggmeny

Hos landshövdingen.

söndag, 10 december 2006 04:19, Politik

Idag var jag inbjuden till landshövdingen.Göte Bernhardsson med fru Brittmo bjuder in varje år till residenset i Mariestad.Jag har varit med i 12 år nu.Det är trevliga tillställningar i år förlagd till julen. Göte är en bra landshövding som även har Läckö i sitt hjärta.Är ordförande i Läcköstiftelsen. Från SvenErik Magnusson o Torparrock ena kvällen till 2 lovande ungdomar som framförde en annan stil med bravur.Andreas Olsson på piano framförde Brahms o Debussy.Kompade också Cecilia Tammo i 2 jazzlåtar. Cecilia spelade även fiol så jag rös....trevligt. Flera Lidköpingsbor var inbjudna.Petter Hjelmqvist(chef för Elux Mariestad) med fru Helene (dansskolan) trivdes. Ulf Eriksson (kommunalråd Falköping)Sten Bergheden(kommunalråd Mariestad + Ny Riksdagsman.)Maud Bengtsson med man Göran(Länsöverdirektör)Elizabet Göthberg(museichef Vadsbo museum) lät kaffet väl smaka. Jag hade Gunilla Broberg från Mariestad till min bordsdam.Gunilla är kulturchef i Mariestad.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*