Bloggmeny

Högsemester o Carina.

lördag, 28 juli 2007 12:17, Politik

Då var Carina igång med sin blog. Jag lade ut henne på första sidan denna gång. Det kommer en bild på vänsterkanten för att komma till hennes egna sidor i framtiden. Bildgallerierna kommer snart. Nu är det högsemester.Många är bortresta. Vädret gör att det inte är någon rekordsommar precis avseende turister i Lidköping. Jag satt o kollade i NLT igår över nöjen i helgen. Inget fanns annonserat.Det har skett en stor förändring. Förr var det högsäsong för festplatserna med annonser från Mossbrott och Lerdala.Folkets Park i Lidköping,Skara,Götene.Fester på Brakelund i Vinninga,I Söne o,s,v. Allt är borta. Vad gör dagens människor??? Istället har hotellen tagit över.Med diverse ombyggnader hittar man ytor på hotellen som kan användas för dans och öldrickande.Rätt märkligt att man byggt en anläggning som Folkets Park vilken är gjord för nöje, men den används ej mer än sporadiskt.Istället störs boende och hotellgäster i Centrum.I Lidköping är nöjena istället koncentrerade till Måndagar och Tisdagar sommartid. I Måndags var det ca 2000 personer som roade sig i stadens centrala delar. Men någon riktig club som är gjord för nöjen o dans finns inte här. Roa jaa...På Axevalla travet i helgen roade Börje Bappelsin från Floby. Med allsång och "bonnkomik" gör han en trevlig show. Börje hade vart i Ullared och köpt designade kalsonger.ler.... På tal om förr så är väl Börje en av de sista resterna av de bonnkomiker som uppträdde förr. Arnfilmen skall ha premiär i slutet på Året. Nu planeras det för fullt inför en ny Arn invasion till Skaraborg.Här är Emilie som visade upp sig på Axevalla.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*