Bloggmeny

Hemma

tisdag, 27 februari 2007 06:44, Politik

Efter långa strapatser är jag äntligen hemma.Det tar 24-25 timmar att resa hem.Lör-måndag var jag utom internetuppkoppling.Kom hem via London Heathtrow igår.Undvik Heathrow om ni kan.Halvkaos med alla kontroller och konstiga påfund av engelsmännen som ser bomber överallt-vad är det för samhällen vi skapar. Här har Tony Blair misslyckats,hans Irak politik är ett stolpskott-synd tycker jag. Under lördagen var jag gäst hos Namibias turistdepartment och jag fick möjlighet att åka på safari.(jaa den betalade jag själv..ler)Helt fantastisk upplevelse.Jag har som sagt alltid fotograferat men lagom till resan köpte jag en Nikon på Tradera. Nu har jag blivit mästerfotograf...he he.. Se själva,det finns redan en mästerfotograf i Stockholm som heter kjell hedvall så nu får han konkurrens,.ler igen..


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*