Bloggmeny

Hemma igen.

torsdag, 29 november 2007 00:22, Politik

Då kom jag hem till Lidköping ikväll.Ser att Carin Lexmon använder anfall är bästa försvar.Har man inte lyckas ena oppositionen i den s,k alliansen utan splittrat med moderat populism så förstår jag utspelet. Jag förstår det utifrån att hon också har fått en stor grupp av sina egna emot sig. Jag har aldrig under mina 37 år i politiken fått så många mail eller telefonsamtal från konservativa grupper. Medlemmar i Moderaterna hör av sig och säger ,,jag har aldrig röstat på dej men i denna fråga stöttar jag dig....Stå på dig..Eftersom banken ville ha politisk enighet så har väl populisterna inom Moderaterna förstört frågan med sina fåniga utspel.Sedan bestämde Kommunstyrelsen att partierna skulle få en månad på sig i en demokratiskt process.Jag följer beslutet,medans Carin anser att tiden går,,tala om att vara med i matchen..ler vad är det som är så stressande? Kristdemokraterna anser att vi skall ta av kapitalet ungefär som om detta är gratis. Den är ingen idé att inleda någon seriös debatt mot partier som tydligen inte fattar. Kristdemokraterna har inte en krona i sin budget för en hall,de saknar 17 miljoner. Oavsett vart man tar pengarna ifrån.De berättar inte hur de skall betala. Svagt.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Dan.... har du möjligen läst Fredagens NLT om höginkomsttagare?? Lexmon tjänar mindre än Hedvall.... hur går den ekvationen ihop i din blåfärgade höginkomsttagaranalys??

Mvh /Stefan, som sk*ter i att Dan vill veta efternamn på allt och alla....

Stefan - 08 december 2007 00:00

Måste i denna blogg ge ett bemötande av mitt inlägg i föregående blogg, där någon riktig feg person som inte vågar uppge sitt namn, utan kallar sig J J, tycker jag skall ge mig och ändra åsikt på kommando. ALDRIG!!
Du, J J, hänvisar till Statoil och jag antar du syftar på den kriminella handling som utfördes där. Hävdar du med bestämdhet att det var invandrare som gjorde det? Är du polis, eller?
För övrigt bör du noggrant lära dig, du som kallar dig J J, svenska språket. Mycket farligt att glömma ett mellanslag. Ordet kan få en helt annan betydelse.

Varför kallar du dig inte N N istället, som tidningarna gör med anonyma personer?
Du kanske inte har kommit längre än till J i svenska alfabetet. Nu har vi sandlådekrig på låg nivå.Dan, irriterad som f*n

Dan Lindahl - 29 november 2007 00:00

Hej Kjell!
Välkommen hem.
I krigets rätta bemärkelse är anfall bästa försvar, ingen tvekan om det, men partipolitiskt är jag väldig tveksam.
Vidare är det ju väldigt lätt att kriga partipolitiskt när motståndaren "mäklar fred" någon annanstans på Tellus, där denne inte direkt kan gå i svaromål och försvara sin åsikt.

Sedan har jag en kort fråga och ger samtidigt svaret på densamma.
Hur många bankdirektörer eller styrelseledarmöter av banker röstar på Vänsterpartiet eller ditt parti, Socialdemokraterna?
SVAR: Ingen.
Dessa höginkomsttagare är lika blå som himlen är en vacker sommardag.
Högerfalangen har ju alltid gynnat de välbeställda i samhället med sina fallskårmar o.d.. Till dem hör väl de ovannämnda, eller?
Hälsningar från Dan, tjatig som f*n

Dan Lindahl - 29 november 2007 00:00