Bloggmeny

Hemma i Lidköping igen

söndag, 09 juli 2006 00:00, Politik

Då var jag hemma igen efter 3 jättefina dagar i Halmstad.Något regn kom aldrig på Tylösand. Min häst tävlade på Halmstadstravet under V75 dagen och jag visar några fina foton på Rysningen.Han är i toppform och hade lätt sprungit hem prispengar men tyvärr så är han överambitiös vid bilstart.När kusken korrigerar så galopperar han.Det kan man inte göra när alla hästar är bra.Såg i NLT att Carin Lexmon vaknat upp ur semestern och tar upp sina jordhögar igen.Östra Sannorna i Lidköping (strandremsan mellan Sandbäcken o Klövet)var den "enda" valfrågan i Lidköping för 4 år sedan. Vi ville ha ett naturområde och Moderaterna skulle röja upp.Nu vann vi valet och området är naturskyddat.Vad gäller jordhögarna vid Sandbäcken så föreslog jag vid vårt planarbete att det var ett lämpligt område för bostäder.Tjänstemännen tyckte järnvägen var en för stor störning och att området var för litet.Nu bygger vi Motorstadion på andra sidan så några bostäder lär det ej bli.Moderaterna har blivit ett jordhögsparti..ler....Ni måste ha det bra i Lidköping som bara har jordhögar o måsar att slåss om sa en icke lischöpingsbo till mej... Min semester har börjat mycket bra och igår hade vi fest hos Mario - bild på claire o anders sjungande.Jacob värmer Rysningen på Halmstadstravet


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Risigt med Rysningen. Såg på travsällskapets hemsida att det varit framtidsmöte på Axevalla.
Min kommentar: Tänk större! Tänk infrastruktur. Tänk tankesmedja. Tänk samverkan mellan Idéum och Livéum. Tänk Centrum för Utveckling av Företag på Landsbygden. Tänk om en stor del av de 800 miljoner som reserverats för Landsbygdsutveckling utanför livsmedels- och skogsnäringen kommer att hällas över hästnäringen - hur kommer då detta att slå ut? Har Länsstyrelsernas kompetens att framtidsbedöma hästföretags livskraft? Vem tänker i infrastrukturtermer. Tänk om det är brister i i infrastrukturerna som gör att det är svårt för hästföretagare att starta och driva framtidsinriktade och uthålliga företagsidéer?

Anders Darenius - 17 juli 2006 00:00