Bloggmeny

Hemma från Västerås.

torsdag, 15 november 2007 08:38, Politik

Ikväll har sossarna möte om hallen. Skall bli intressant att höra mötets åsikt. I den av Kommunfullmäktige sist antagna budgeten så skiljde det lite över 10 miljoner totalt mellan oss och alliansen. Nu säger Carin Lexmon att det för 2010 skiljer 40 miljoner...Här har man tydligen skurit ner verksamheter teoretiskt för att kunna motivera en dyr hall. Allt i vetskap att man aldrig kommer att behöva ta något ansvar. Det är populism. T.o.m den borgerliga kvällstidningen GT skrev på ledarsidan att Reinfeldts regering är oduglig. Vem tror att Lexmon skall styra Lidköping i framtiden,när hon inte kunde ta över makten förra året då sossarna gjorde sitt sämsta val sedan 1920...??.. Det är dessutom riktigt att vi ville ha en sponsor för en hall.Vi trodde väl aldrig då att sponsorn skulle ställa de krav som sedan vuxit fram. På kongressen fick som sagt Sverigedemokraterna utrymme för sin människofientlighet. Jag är den förste som anser att nuvarande integrationspolitik måste ändras. Vi måste också kunna diskutera och göra någonting åt den negativa delen med invandring. Men det skall ske utifrån åsikten om människans lika värde och respekt i en demokrati. Inte utifrån något konstig hatkänsla för att vedebörande inte råkar vara född på den geografiska plätt som jag själv.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Hej!

Jag vill inte kommentera den förta delen av din blogg, eftersom jag är för dåligt insatt i ämnet.

Däremot anser jag som du, om jag fattat dig rätt att vi skall välkomna så många invandrare vi kan.
De flesta av invandrarna har haft ett svårt liv. Meeeen: När man söker ett arbete som t.ex. tjänsteman, får man i regel en provanställning på sex månader eller kortare.

Jag anser att detsamma skall gälla invandring.
Kan de inte hålla sig inom lagens råmärken under t.ex. ett år, så skall de omedelbart återföras till det land de senast kom ifrån. Nu får jag väl halva Lidköping på mig, men det tar jag.

Dan Lindahl - 15 november 2007 00:00