Bloggmeny

Hemma från konserten med Chucken.

fredag, 13 juli 2007 02:25, Politik

Då har jag sett och lyssnat på Chuck Berry. Fyller 81 i Oktober. Visst tar åldern ut sin rätt som min farfar alltid sa. Expressens recensent sågade totalt och gav minus 1 geting. Visst.om man ser detta som en normal concert så. Sen är det klart.. Det kom 1200 personer som betalade 500 kr i snitt i biljettpris. Så frågan är vad man betalade för?? Jag tyckte det var trevligt och kul att få vara med om detta. Rimligtvis sista chansen. Dessutom var ljudbilden lite skum men som sagt kul ändå. På biljetten stod det fotoförbud så jag tog inte med kameran. Det var dock ingen som brydde sig om det och folk var framme vid scenen och tog foto hela tiden. Med i bandet var Chuckens son Chuck Berry J:r samt hans dotter Ingrid. Ingrid är en duktig sångerska och munspelare. Vad sonen J:R har för framtid återstår att se.Här imponerade han inte. Den sämsta bild jag någonsin publicerat,tagen med mobiltelefonkamera och uppförstorad. Chuck Berry snart 81 år.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Så att du också diggat Chuk Berry, kul.
Du kan läsa mina kommentarer om konserten på min blogg om chuck berry efter almedalsveckan. Bloggen hittar du på
http://monicagreen.webblogg.se/
ellev via min hemsida på Monica.nu

Ha en fortsatt bra sommar

Monica Green - 25 juli 2007 00:00