Bloggmeny

Hektisk helg

måndag, 07 juni 2010 08:39, Politik

Det har varit tre hektiska dagar med På landet festivalen på Axevalla och trippeltrav.Dessutom säsongsinvigning på Läckö slott samt nationaldagsfirande.På landet festivalen blev precis det som jag hoppats på även om det skedde under stor konkurrens från andra aktiviteter.17.000 besökare är mycket bra för ett arrangemang med entréavgift. Jag hoppas vi fortsätter.Ett mål med 30.000 besökare känns inte omöjligt.Temat mat och djur är oslagbart,dessutom kryddat med bra artister. För mej var det helt ofattbart hur den Skaraborgska livsmedelsindustrin valde att ställa sig utanför. Alla utom Falköpings Mejeri som var helt lyriska över besök,gensvar och försäljning.Varumärken som Arla,Dafgårds,Scan,Fazer,Frebaco,Vedums Chark borde vara givna på en mässa av På Landets storlek. Flera av dessa jätteföretag tyckte det var för dyrt att betala en mässavgift och tackade därmed nej till en marknad med över 10.000 köpglada kunder. Man tackade också nej till att sälja in Skaraborg som livsmedelsregion för alla de politiker som var närvarande.Politikerna vill ha bra kontakt med näringslivet och förbättra villkoren,Tydligen är branschen nöjd med hur det är i Skaraborg. Nu går vi vidare - En härlig helg var det med underbart väder och glada människor.Trav-Mat och djur,kan det bli bättre? Tobbe Larsson visade och berättade om horsemanship. Jörgen Larsson från Lidköping spelar numera i Hällekis musikår som framträdde under nationaldagsfirandet. Snyggt ardenner. Carina Ohlsson deltog i fredagens Framtidsforum som lockade 250 deltagare.Här i slutdebatten.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*

Du skrev för en tid sedan att du funderade på vad du skall göra efter politiken.

Jag vet!

Du skall bli fotograf! Plötsligt fick jag upp ögonen för din storhet när det gäller att fånga motivet och att ge bilden djup.

Snygg bild på snyggt motiv, tänker säkert många! ;)

Jörgen Larsson - 08 juni 2010 00:00