Bloggmeny

hektisk dag

onsdag, 27 september 2006 00:28, Politik

Idag har vi haft Kommunstyrelse,Inga stora ärenden men vi sålde Nätverksfastigheten till Hjertbergs.Nu skall det bli restaurang och utvecklad rörelse.bl.a ett bageri i Nätverket.Den fastighet som inte skulle kunna gå att sälja sa de borgerliga som argument när de var emot köp av Sockerbruket.Sen gjorde vi ett studiebsök på biblioteket.Eva Mowitz -chef på biblan tog emot oss. Mellan 1000 o 1500 personer/dag besöker biblioteket. Biblan har alltid varit en fantastisk mötesplats. Jag själv tillbringade varje kväll på biblioteket mellan 12 till 17 år.Skall leta reda på en bild.ler... Bra information fick vi av bl.a Britt-Marie Thylén som informerade om lättlästavdelningen.Ca 25 % av alla svenskar har svårt att förstå vad man läser.En hög siffra men säkert sann. Hastade snabbt vidare till Ciel på extra bolagsstämma.Sen vidare till möte med Västtrafik om dagens och framtidens kollektivtrafik i Lidköping. 2008 kommer resecentrum och en diskussion o beslut får tas om ny busslinje till Sjölunda.(Den kostar 3 miljoner) Även buss till Vänerblick.Sen vidare till möte med Näringslivet.Där hade vi viktiga frågor som kommunikationer,kompetens,näringslivsklimat,bl.a. Nu var kl 18,00 och det var dax att åka vidare till Axevalla där jag är ordförande.KL 21 startade min häst Speed Kills- han kom 4 vilket jag var nöjd med. Här kommer en bild på mitt barn barn Liam som nu börjat på dagis.


Lämna din kommentar

För att din kommentar ska kunna registreras ska samtliga fält vara ifyllda. Din e-mailadress visas inte offentligt ute på webbsidan utan är endast till för att vi som skriver i bloggen ska kunna ta kontakt med dig om det skulle behövas.

Din kommentar registreras inte med en gång utan måste först godkännas av administratören för bloggen innan den visas på webbsidan.

Namn:*

E-post:*

Kommentar:*